FAQ

Veelgestelde vragen

Wat goed is om te weten, is dat elke sportvereniging mee kan doen. Je hoeft als vereniging verder niets te doen. Tenzij je niet wilt meedoen als club, stuur dan even een mailtje. Jullie supporters kunnen de clubnaam doorgeven en daarmee jullie vereniging steunen. Zodra de actie is afgelopen, wordt het geld aan jullie overgemaakt.

Wat je zou kunnen doen, is deze actie promoten. Waardoor er mogelijk meer shirts verkocht worden, wat goed is voor jullie clubkas.

Wanneer de actie afgelopen is, maken wij het bedrag aan jullie als vereniging over. Jullie krijgen per mail bericht hierover, zodat wij de kosten aan de juiste persoon kunnen overmaken binnen de club.

Selecteer je gewenste maat en kies de aantallen die je wenst te ontvangen. Vervolgens zet je deze in de winkelmand. Heb je hulp nodig bij het maken van je maat? Maak dan gebruik van onze maattabel die op de site staat aangegeven.

Helaas is dit niet mogelijk. Gezien de actie en omdat dit opgezet is voor een goed doel, hebben we besloten dat retourneren niet mogelijk is.

Helaas niet, het is dus alleen mogelijk om in Nederland het shirt te bestellen.

+/- 3 tot 7 werkdagen.

Bestellingen binnen Amsterdam worden lekker sportief per fiets bezorgd en zijn er mogelijk sneller.

(Vanwege het coronavirus is postNL momenteel overbelast. Dit betekent oa dat pakketjes soms langer onderweg zijn. PostNL houd je hiervan via de track&trace gegevens op de hoogte en geeft aan wanneer het pakketje is vertraagd en wat de nieuwe leverdatum wordt. Wij vragen jullie begrip in deze en tevens de vraag om eerst je track&trace code te checken voordat je ons mailt.)&

We streven naar een bedrag van +/- 10,- euro per shirt. De btw, inkoop, druk- en opstart en administratiekosten moeten we er vanaf halen. Mocht de actie succesvol zijn, dan hopen we dat dit bedrag kan oplopen naar een hoger bedrag.

Bestellingen geplaatst bij Clubheart. kunnen helaas niet meer online worden aangepast of geannuleerd. Helaas is het na het plaatsen van een bestelling niet mogelijk je adres nog aan te passen indien deze verkeerd is ingevoerd. Wel kun je een mailtje sturen zodat wij nog kunnen kijken of we iets kunnen betekenen.